„Виж кой говори“ отдавна не е само заглавие на филм. Това е безкрайната сага на държавата ни през последното десетилетие. Затова Калоян Поповски и Кристина Димова решиха да направят една по-особена селекция. Тази на най-известните случаи на СРС-та у нас от близкото минало… и странното настояще.

„Да не го закачам тоя Мишо Бирата“: Скандалният запис на Борисов с тогавашния шеф на митниците – Вальо Танов

„Това нормално ли е?“: Случаят с Цветан Цветанов и отказаните от него СРС-та, след който го грозяха 4 години затвор.

„Да ме държиш в течение“: Случаят с изтеклите срс-та на Румен Радев, които прокуратурата в лицето на Гешев разгласи публично.

Делото „Червеи“: Владимира Янева, тогавашен председател на Софийски градски съд, беше обвинена и осъдена за незаконно използване на СРС-та.

„Не го приехме“: Лозан Панов огласи препратен СМС от Борисов, чието съдържание е: „Лозан Панов отново предложи да ви викаме във ВСС по записите с двете каки. Не го приехме.“ (отново срс, свързано с делото „Червеи“)

„Тефтерчето на Златанов“: Тефтерчето на бившия шеф на КПУКИ Филип Златанов стана публично достояние, а от него изплуваха записани редица политически поръчки, в които пише кой да бъде „ударен“ и пр.

„Vladi Goranov“ и компания: Васил Божков пусна в личната си фейсбук страница уличаващи в корупция СМС-и с Владислав Горанов, Бойко Борисов, както и редица документи, говорещи за същото.

„Баце нанка“: Златни кюлчета, пачки по 500 евро и много други особености на домашния интериор на Бойко Борисов се превърнаха в публично достояние. История в развитие, която следим.