Делниците са движението в живота ни. Поне така смята Кристина Димова. Затова тя се заема със задачата да опише най-важните събития от дните в делниците само в изречение.

Понеделник

Корнелия Нинова запази позициите си в БСП със завидна преднина, а всяка друга новина от първия ден на седмицата вече звучи като изтъркана плоча.

Вторник

Аз със сигурност не съм Марешки, но пък по всичко личи, че мистър „Бензин“ ще пали с 200 към затвора за поне 4 години, а това е добър старт на новата учебна година в България.

Сряда

Когато сме нация, изградена върху основа на бързи кредити, няма как да се изненадаме, че правителството ни ей така ни създава дълг от 5 млрд. лв., напротив – трябва да осъзнаем, че сме огледало едни на други.

Четвъртък

Вярата и надеждата се връщат с обещанието на ЕС, че ще държи отговорно правителството ft. Гешев за деянията си, любов във времена на повсеместна апатия едва ли може да съществува, но пък затова оставяме мъдростта на утрешния ден да си свърши работата по-добре от настоящето.

Петък

Електронното гласуване хем го има, хем го няма, хем го искат, хем си го стискат и защото правителството се държи като ощипана госпожица, Радев отново влиза с 300 и налага вето на закон за Изборния кодекс, който отново не ни казва абсолютно нищо.

Интервю с очевидец на полицейско насилие от Велико Народно Въстание l

Последвай СЛОВО 111 в инстаграм за повече снимки от най-важните събития.

Харесай фейсбук страницата на СЛОВО 111 за още интересни коментари.