Денят започва с поредна доза вълнения покрай лирическия герой „Баце“. Ето какво има да каже по темата главният редактор на Слово 111, Михаил Митев:

“На прост човек – к*р се набива”;

“Всичко е до възпитанието и до характера – мен са ме възпитавали да не мълча пред неправдата… и никога не съм мълчал на никой – училище, на позиции, на шефове, началници, ръководители – винаги ще имам правото да се “обадя”..”;

“Никой не е повече от теб, така че никога не бъди “рИспект’”.. Никакъв респект, когато се опитват да те мачкат.”


Това беше дневната доза мъдри мисли и съвети от ЛайфКоуча с никнейм “Баце” на България. Явно кърджалийската история не беше кой знае колко фрапантна, защото видимо има още какво да разберем. И тези СРС-та изгубиха своята сила, сякаш. В демократичната държава не биха се допуснали тези лица след пореден и пореден записан материал да са на власт.


Навярно, ние ще сме първата държава в Европа с най-различен политически модел – форумен (ама по наш си начин). Форумен защото открай време си говорим с псевдоними и знаем, че всяко чудо е за по-малко и от три дни дори. Bace nanka пише и говори от всякакви медийни форуми, ама не го е страх, защото той е модераторът на форума и никой няма го блокира. Той напътства кой да мълчи и защо.


Очакваме още от форумните изяви на премиерът ни, защото видимо сме прости и лош „матрял“, който трябва той да изгради.