Делниците са движението в живота ни. Поне така смята Кристина Димова. Затова тя се заема със задачата да опише най-важните събития от дните в делниците само в изречение.

Понеделник

Нито има „Вяра и общество“, нито има вяра към каквото и да е било в обществото особено след като ЕНП реши да изслуша само облагодетелствената страна в казуса „корупцията в България“. 

Вторник

 Протестиращи нахлуха в парламента в Киргизстан, а в България не стигнахме доникъде, освен двама от нас – Макс и Стефан Иванови, които прекосиха Атлантика само с гребане.

Сряда

БТВ вече е в продажба, болните от COVID-19 у нас стават все повече, смогът вече се пропива в София или иначе казано – просто сряда. 

Четвъртък

След масовото недоволство на българите към ЕП, новата резолюция на организацията е в подкрепа на гражданите, а нашият си парламент реши да отхвърли ветото на Радев и другите избори ще са и с бюлетини, и с машини. 


Петък

Нагорни Карабах е на път да излезе от военното си положение*, Македония и България все повече стоплят отношенията си и трето чудо също се случи – най-накрая видяхме Борисов в дипломатична среща (тази с македонския външен министър) без да използва преводач.

Последвай СЛОВО 111 в инстаграм за повече снимки от най-важните събития.

Харесай фейсбук страницата на СЛОВО 111 за още интересни коментари.